Var med och gör Mailplus ännu bättre!

Med Mailplus kan vi idag kryptera e-postmeddelanden som skickas via Outlook Office 365 och därmed låta användare av tjänsten kommunicera säkert med varandra. Men kanske finns det andra funktioner som du hellre skulle vilja se, eller kanske har du förslag på hur vi kan göra Mailplus lättare att använda? Oavsett vad, så tar vi gärna emot dina tankar och idéer!

Därför letar vi nu efter användare som vill vara med och bidra till att göra Mailplus och kommande versioner av tjänsten än bättre. För att kunna samla in dina  synpunkter kommer vi under periodens gång att skicka ut en enkät som vi hoppas att du vill vara med och besvara. Som tack för hjälpen för att du är med och testar Mailplus och samtidigt hjälper oss att bli bättre, ger vi alla deltagare 1 månads gratis användning av tjänsten samtidigt som du är med i utlottningen av ett presentkort på 1000 SEK.

För att komma igång så enkelt som möjligt, börja med att registrera dig som användare via formuläret nedan och ladda sedan ner vår Användarmanual för Meaplus ID och Mailplus.

Så snart vi behandlat din registrering kommer vi att skicka ut aktiveringsmail till din e-postadress.

Registrera dig som användare

© Meaplus AB 2019, All rights reserved.

Scroll Up

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close