Vi växer!
Är du den vi söker?

OM MEAPLUS

Meaplus affärsidé är att utveckla och tillhandahålla applikationer, tjänster och infrastruktur som skall bidra till att privat och offentlig sektor skall kunna dra nytta av digitaliseringens fulla potential på ett enkelt och säkert sätt.

Vårt kontor är beläget på Östergatan 21, nära Malmö centralstation. 

Har du frågor och vill komma i kontakt med oss? Hör av dig till;

Mats Andersson

mats@meaplus.com

070-288 41 10 
Data Analysis for Business and Finance Concept. Graphic interface showing future computer technology of profit analytic, online marketing research and information report for digital business strategy.

Vi behöver fler av dig!

I rollen som utvecklare på vårt kontor i Malmö kommer du att få möjlighet att vara med i ett utvecklingsteam som bidrar till samhällets digitala utveckling och samtidigt utveckla i tekniker som ligger i framkant. Vi står nu inför nya intressanta möjligheter både inom Sverige och internationellt, varför vi nu behöver utöka vårt team ytterligare. Ta chansen att hoppa på ett bolag som går en mycket spännande framtid tillmötes!

Vi letar just nu efter personer med för följande roller;

Backendutvecklare

Tjänstebeskrivning:

Som backendutvecklare inom Meaplus kommer du att få möjlighet att arbeta med och utveckla inom de senaste teknikerna, och därmed bidra till att skapa nya funktioner för våra partners bakomliggande infrastruktur samt våra olika tjänster. 

Som person ser vi gärna att du har god erfarenhet av de grundläggande kraven vi ställer på rollen, och att du kan jobba likväl självgående och på egen hand, som i team. 

 

Din kompetens:

Du har tidigare erfarenhet av utveckling med C# & .NET Core

Meriterande:

Kunskaper inom SASS/Less, Git, React, Vue.js eller Angular 

Erfarenhet av arbete med Azure, Blockchain, DLT eller andra typer av distribuerade system

FRONTendutvecklare

Tjänstebeskrivning:

Meaplus brinner för att skapa moderna lösningar där användare kommer i centrum och där vi kan lösa olika problem på ett enkelt och intuitivt sätt. Våra applikationer och tjänster skall präglas av enkelhet, säkerhet och effektivitet. I rollen som frontendutvecklare kommer du att jobba nära våra backendutvecklare liksom personer inom sälj och marknadsföring. Allt för att du skall kunna samla ihop tankar och idéer från såväl grundläggande förutsättningar som kunders önskemål och design.

Som person ser vi gärna att du har god förståelse för det grafiska och vad som skapar en funktionell och tilltalande användarkänsla.

Din kompetens:

Ett öga för god design.

Kunskaper inom SASS/Less, Typescript, Git, React, Vue.js eller Angular 

Meriterande:

 

Kan ta fram skisser/planer på användargränssnitt.

Viss kunskap inom utveckling i C# & .NET

FULLSTACKUTVECKLARE

Tjänstebeskrivning:

Är du en person som kanske passar in i både rollerna här ovan och som tycker omväxling förnöjer? Vill du kunna supportera dina kollegor där din kompetens behövs mest för stunden? Då är rollen som fullstackutvecklare något som passar dig. 

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och kan jobba såväl självgående som i team. 

 

Din kompetens:

Ett öga för god design.

Vi ser gärna att du besitter goda kunskaper inom; 

SASS/Less, Git, React, Vue.js eller Angular C# & .NET Core

Meriterande:

Erfarenhet av arbete med Azure, Administration av Linux system, Blockchain, DLT eller andra typer av distribuerade system

Ansök direkt