Godkända som SDK accesspunktsoperatör

Godkända som SDK accesspunktsoperatör

Meaplus är godkänd SDK accesspunktsoperatör

Meaplus och SEFOS, vår lösning för säker digital kommunikation, är nu en av de första som blivit godkänd av DIGG ( Myndigheten för digital förvaltning) som accesspunktoperatör i SDK projektet.
Detta innebär att sista steget nu är avklarat för att kunna vara en helhetsleverantör som tillhandahåller en komplett lösning till offentlig sektor för SDK. Meaplus och SEFOS som är både meddelandetjänst och meddelandeklient också tillhandahålla accesspunkter till SDK projektet både som SaaS och som on-prem leverans.

https://www.digg.se/digitala-tjanster/edelivery

Är ni intresserade av att komma igång med SEFOS och SDK eller har ni några frågor så tveka inte att höra av er till oss.
Vi hjälper er med SDK!

https://sefos.se/sdk/

Säker Digital Kommunikation (SDK)

SDK är ett statligt projekt för digital, säker och enhetlig transport av känslig information. Det gäller information som utbyts mellan verksamheter inom offentlig sektor inklusive privata utförare av offentligt uppdrag, exempelvis inom vård, socialtjänst och skola.

SEFOS och dess partners ligger i framkant både kunskapsmässigt och applikationsmässigt när det gäller SDK. SDK har sedan start varit en självklar del av vår produkt SEFOS eftersom SDK tillsammans med SEFOS skapar en bredare produkt där avsändaren får fler möjligheter att på ett säkert sätt nå fler mottagare.

Vill du veta mer om SEFOS eller ansluta din organisation?

Läs mer här eller kontakta oss så återkommer vi så snart som möjligt!

Glöm inte att följa oss på sociala medier för att få de senaste uppdateringarna