SEFOS

Registrering

KOM IGÅNG MED SEFOS

Registrering

Registrera er organisation här nedan
och kom igång med SEFOS!

Fyll i nedan uppgifter för att komma komma igång med SEFOS som tjänst via Meaplus eller välj alternativet för lokal installation.

FAQ

Vanliga frågor som berör SEFOS som tjänst och det erbjudande som nu gäller.

Är ni intresserad av SEFOS men vill först prova tjänsten innan ni går vidare, kontakta då oss på Meaplus så kan vi hjälpa er med en gratis provperiod.

När gratisperioden närmar sig sitt slut kommer ni att bli kontaktade av oss och där ni kan välja på att gå vidare med tjänsten via ett månadsabonnemang alternativt avsluta tjänsten utan kostnad. 

Provperioden täcker upp till 5 användare / företag. 

SEFOS är primärt till för att föra över information och bilagor på ett säkert sätt mellan två olika användare. Om du väljer att avsluta SEFOS, rekommenderar vi först att den information som tagits emot inklusive bilagor, öppnas och sparas ner till en plats där ni anser att den ligger i säkert förvar. 

Detta avgörs till viss del om ni valt en lokal installation av er SEFOS-nod eller om ni valt en nod som tjänst. Så snart ni är registrerade i en SEFOS-nod kan en enskild användare vara igång inom några minunter. Ta kontakt med oss på Meaplus om du behöver hjälp att komma igång. 

Rent funktionsmässigt skiljer sig det inget mellan en SEFOS-nod som tjänst eller en nod som installeras lokalt i en egen datahall. Skillnaden är snarare sättet som tjänsten konsumeras. Det vill säga, med en lokal nod får du full kontroll på noden men också ett ökat ansvar att nödvändig infrastruktur finns på plats så att SEFOS fungerar som det skall. Att använda SEFOS som tjänst är ett smidigt sätt för mindre till medelstora företag som vill kunna skicka känslig information via Outlook men som inte nödvändigtvis vill hantera en egen serverinfrastruktur.