Skippa mellanlagring med SEFOS nya funktion

Skippa mellanlagring med SEFOS nya funktion

SEFOS fortsätter att växa och erbjuder ytterligare effektiva lösningar för integrationer och utmaningar inom informationssäkerhet och GDPR!

Funktionen gör det möjligt att skriva anteckningar, ta emot filer från olika verksamhetssystem och scanners direkt i SEFOS. Alla skapade eller mottagna filer i SEFOS är säkrade med kryptering och har en bestämd gallringstid.

Hantera filer

I SEFOS filhantering är det möjligt att göra ändringar, dvs uppdatera de filer som laddas upp, se tidigare versioner och flytta filer till andra kataloger som finns tillgängliga.

Skicka dina filer

Du kan enkelt skicka en fil genom bl.a ett SEFOS meddelande, filen skickas därmed lika säkert som vanligt och uppfyller alla legala krav som t.ex GDPR.

Ge andra användare åtkomst till kataloger

Bland dina kataloger kan du välja vilka andra användare som ska ha tillgång till respektive katalog. Du kan bestämma om de ska kunna utföra ändringar i katalogen eller ej. 

På detta sätt kan t.ex du och dina medarbetare enkelt och effektivt kunna göra ändringar och lägga till filer i ett pågående projekt!

Är du och din organisation intresserade av SEFOS?

Vill du har mer information om SEFOS filhantering och alla andra funktioner, kan du läsa dig till det här eller kontakta oss så återkommer vi så snart som möjligt!

Glöm inte att följa oss på sociala medier för att få de senaste uppdateringarna