Vi välkomnar Adavio som kund

Vi välkomnar Adavio som kund

Det är med glädje som vi hälsar Adavio välkomna till Meaplus som kund och SEFOS-användare. 

Adavio är ett företag som jobbar inom bl.a. företagshälsovården och finns idag beläget på ett flertal orter inom Sverige. I strävan att kunna skapa en enkel och säker digital kommunikation med patienter och anställda inom olika företag, har Adavio nu valt att använda sig av SEFOS, en säker digital meddelandetjänst. 

Om SEFOS

Med SEFOS kan användare inom företag kommunicera digitalt på ett enkelt och säkert sätt både med andra registrerade SEFOS-användare och med personer som finns utanför själva tjänsten. Alla meddelanden blir unikt krypterade samtidigt som användare kan identifieras med ett flertal godkända och allmänt vedertagna ID-metoder. 

Tack vare att SEFOS hanterar informationen separat, skapas dessutom förutsättningar att använda befintliga applikationer som ex Microsoft Outlook och Teams när användare vill kommunicera säkert. Men SEFOS kan också nyttjas som en separat webbtjänst om så önskas. 

Om Adavio

Adavio är ett företag som tillhandahåller bl.a. företagshälsovård, helt utan bindningstider, uppsägningstider eller krav på helhetskund. Bolaget har idag verksamhet i Stockholm, Jönköping, Värnamo och Ljungby.

Som företag strävar Adavio att vara framåtlutade och därmed vara proaktiva så att de kan ligga i framkant inom sin bransch. Adavios målsättning är att erbjuda en väl fungerande företagshälsovård till olika företag och branscher med patienten i fokus. På detta sätt kan de hjälpa olika organisationer att minska kostnader kopplat till ohälsa och samtidigt öka produktiviteten inom företagen. Med Advios tjänster kan företag både skapa ett ökat resultat och en mer attraktiv arbetsplats.

Glöm inte att följa oss på sociala medier för att få de senaste uppdateringarna