Godkända som meddelandetjänst och meddelandeklient leverantör

Godkända som meddelandetjänst och meddelandeklient leverantör

SEFOS är nu en av de första produkterna som blivit godkänd av Inera som meddelandetjänst/meddelandeklient (MT/MK) till SDK!

Eftersom Meaplus redan är godkänd accesspunktsoperatör innebär det att vi just nu är den enda helhetsleverantören som kan leverera en komplett lösning som innehåller allt din organisation behöver för att koppla sig till SDK. 
Läs mer om innebörden på Ineras hemsida här.

Är ni intresserade av att komma igång med SEFOS och SDK eller har ni några frågor så tveka inte att höra av er till oss.
Vi hjälper er med SDK!

https://sefos.se/sdk/

Säker Digital Kommunikation (SDK)

SDK är ett statligt projekt för digital, säker och enhetlig transport av känslig information. Det gäller information som utbyts mellan verksamheter inom offentlig sektor inklusive privata utförare av offentligt uppdrag, exempelvis inom vård, socialtjänst och skola.

SEFOS och dess partners ligger i framkant både kunskapsmässigt och applikationsmässigt när det gäller SDK. SDK har sedan start varit en självklar del av vår produkt SEFOS eftersom SDK tillsammans med SEFOS skapar en bredare produkt där avsändaren får fler möjligheter att på ett säkert sätt nå fler mottagare.

Vill du veta mer om SEFOS eller ansluta din organisation?

Läs mer här eller kontakta oss så återkommer vi så snart som möjligt!

Glöm inte att följa oss på sociala medier för att få de senaste uppdateringarna