Vi välkomnar Rely IT som ny SEFOS-partner

Vi välkomnar Rely IT som ny SEFOS-partner

Det är med stor glädje som vi nu hälsar Rely IT välkomna som ny SEFOS-partner.

Att knyta upp Rely IT som en SEFOS-partner känns som ett steg i helt rätt riktning för att lättare kunna möta det behov som finns med en ökad efterfrågan av en säker digital meddelandetjänst som SEFOS inom Sverige. Som vi ser det, har Rely IT en spännande profil, där deras arbete kring bland annat GDPR-analyser och Microsoft 365, skapar en perfekt kombination för att även kunna leverera SEFOS till kunder på svenska marknaden.

Björn Franzén, Sälj och marknadsansvarig inom Meaplus

Om Rely IT

Rely IT är ett IT och tjänsteföretag som fokuserar på värdeskapande IT-tjänster och produkter på ett nytänkande sätt. Deras mål är att förenkla arbetsdagen för sina kunder så att de kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet och där göra bättre affärer.

– Vi har valt att ta in SEFOS i vår tjänsteportfölj då vi sett våra kunders behov av att kunna verifiera vem mottagaren är för e-posten. Med SEFOS kan vi nu erbjuda ett sätt att lösa de utmaningar som dataskyddsförordningen (GDPR) medfört, i kombination med säker e-post. Vi ser att SEFOS löser ett problem som finns hos alla företag och ser fram emot att gå ut till våra kunder för att hjälpa dem säkra sin e-posthantering.

Johnny Pettersson, Delägare och försäljningschef på Rely IT

Mer information om SEFOS och Rely IT går att läsa här.

Om Meaplus

Meaplus är ett mjukvarubolag som utvecklar produkter och tjänster för framtidens digitala samhälle. Meaplus är en distributionspartner för SEFOS, en säker digital meddelandetjänst.

Glöm inte att följa oss på sociala medier för att få de senaste uppdateringarna